Proljetno čišćenje i odvoz glomaznog otpada

Trebali bismo se riješiti nepotrebnih stvari koje smo skupljali godinama. Možda smo mislili kako će nam trebati ili nam je iste bilo „šteta“ baciti, a nikad ih više nismo koristili. Stoga su nam u više navrata takve stvari samo smetale da bi odložili stvari koje koristimo. Ili ipak, kada bi nam i trebale, neke od tih stvari koje čuvamo godinama ne bi mogli pronaći lakše bi nam bilo ići kupiti nove! Pa kako je problem odvoza glomaznog otpada sveprisutan, mi Vam nudimo uslugu organiziranja  i odvoza glomaznog  otpada.

Kako naša tvrtka brine o okolišu, glomazni otpad neće završiti uz ceste, u šumama ili moru kao što neki „divljaci” rade, već  će biti dostavljen u reciklažno dvorište i sortirano kako bi se neke od tih stvari mogle opet iskoristiti nakon recikliranja. Najbolje od svega je što se s nama, ako želite, možete i sami uvjeriti u to tako da idemo zajedno predati otpad u Vama najbliže reciklažno dvorište. Usluge prijevoza za odvoz glomaznog otpada naplaćujemo 20 % manje nego druge usluge kako bismo pomogli čišćenju prirode i zaštiti okoliša. Obzirom da imate pravo na zbrinjavanje glomaznog otpada u količini od 3 m3 / godišnje trebate platiti samo uslugu prijevoza.

Slobodno nas kontaktirajte radi dogovora i procijene odvoza glomaznog otpada na mobitel 092 358 42 42 ili na mail northwestern.pula@gmail.com. Radujemo se Vašem pozivu!