Vaše stvari ne stanu u kombi? Bez brige, imamo kamion.

Kamion

Potreban vam je prijevoz namještaja, motocikala ili stvari u većim količinama? Northwestern dugi niz godina uspješno obavlja sve vrste prijevoza kamionima. Prijevoz kamionom je odlično rješenje jer u kamion možete smjestiti velike količine robe, tako da se ne morate vraćati nekoliko puta kako biste sve svoje stvari prevezli na odabranu destinaciju. S našom uslugom prijevoza kamionom sve to možete odjednom.

PRIJEVOZ SVIH VRSTA ROBE

Kamioni kojima raspolažemo mogu se iskoristiti za sve vrste selidbi, ali i za prijevoz bilo koje druge vrste robe. Svi naši kamioni opremljeni su svim neophodnim tehničkim elementima, tako da možete biti potpuno sigurni da su vaše stvari sigurne i da se njima propisno rukuje tijekom kamionskog transporta

ORGANIZIRANE SELIDBE

Uslugu kamionskog prijevoza možemo Vam ponuditi u sklopu organizirane selidbe vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora, ali i zasebno, ukoliko vam je samo potreban prijevoz robe do određene destinacije. Ukoliko su vam potrebni ljudi za utovar i istovar, naši radnici su vam na raspolaganju, a godine iskustva učinile su da postanu pravi stručnjaci i profesionalci u ovom poslu.

ISKUSAN TIM

Vozači koji upravljaju našim kamionima imaju preko deset godina iskustva u prijevozu kamionom. Svi vozači su pouzdani i točni.
Radnici za utovar i istovar robe obučeni su za demontažu namještaja, strojeva i vozila.

POSEBNA BRIGA O VOZILIMA

Svi kamioni se redovno održavaju i tehnički su ispravni. Unutrašnjost je opremljena za prijevoz različitih vrsta robe. Raspolažemo opremom koja omogućuje lakši utovar i istovar ovisno o vrsti robe kao i zaštitne folije i kutije za siguran transport.

Telefonskim pozivom ili porukom saznajte sve informacije o cijeni, raspoloživosti teretnih vozila kao i ostale informacije o uslugama koje smo Vam u mogućnosti ponuditi.